Solid Youth (8-11år) / Jan - Juni 2023

Vårt mål är att skapa en accepterande träningsmiljö där alla ska får känna sig hemma och inkluderade, där vi hjälper varandra att lyckas och att våga utmana sig själva. Vi vill att alla, oavsett erfarenhetsnivå och/eller ambitionsnivå ska kunna träna inom samma grupp, och ändå känna sig utmanade.
 
Så, oavsett om du vill träna för att det är kul, eller om du är nyfiken på CrossFit som sport, välkommen till oss på Solid!
 

 

Solid Youth (Minst 8 år)

CrossFit Youth är vår mellangrupp. Här kombinerar vi lek och samarbete med styrketräning, gymnastik och kondition. Vi introducerar och övar på mer avancerade rörelser från både tyngdlyftning och gymnastik. Träningen är strukturerad för att få en mjuk övergång från kidsgruppen vidare till teensgruppen.
 
Info: Gruppen tränar en gång i veckan på Söndagar 13:00 -14:00 mellan 27/8 - 17/12. 
Pris 3400:- (alternativ 680kr/månaden om månadsbetalning. Om detta alternativ önskas vänligen kontakta receptionen)
 
 
Vid frågor: info@crossfitsolid.se
CrossFit Solid förbehåller sig rätten att ställa in kursen vid för få anmälningar. Om så är fallet kommer 100% av anmälningsavgiften att återbetalas. 
 

Viktig info angående hantering av personuppgifter

Personuppgifter kommer att sparas i Wondr.

Det kan förekomma att vi fotograferar i lokalen. Om du önskar att ditt barn inte är med på bild behöver det meddelas till kursansvarige. 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.