SOLID Kids (5-7år) HT 2022

Vårt mål är att skapa en accepterande träningsmiljö där alla ska får känna sig hemma och inkluderade, där vi hjälper varandra att lyckas och att våga utmana sig själva. Vi vill att alla, oavsett erfarenhetsnivå och/eller ambitionsnivå ska kunna träna inom samma grupp, och ändå känna sig utmanade.
 
Så, oavsett om du vill träna för att det är kul, eller om du är nyfiken på CrossFit som sport, välkommen till oss på Solid!
 

 

Solid Kids (Minst 4 år)

CrossFit Kids är för våra minsta barn. Här är det primära målet att få en positiv bild till rörelse och träningsmiljön. Vi utforskar rörelse och träning genom lek och samarbete! Vi lär oss träna i grupp, introduceras till grundläggande rörelser inom CrossFit och gymnastik samt försöker bygga en så stor och bred bas som möjligt för ett framtida liv fyllt av idrottande och träning, oavsett om detta är i form av CrossFit eller annan idrott/träning.
 
Info: Gruppen tränar 20 gånger, en gång/vecka och även under skollov för de som vill . Söndagar 14:00 -14:45 mellan 4/9 - 18/12. 
Pris 2360kr

Viktig info angående hantering av personuppgifter

Personuppgifter kommer att sparas i Wondr.

Det kan förekomma att vi fotograferar i lokalen. Om du önskar att ditt barn inte är med på bild behöver det meddelas till kursansvarige. 

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Kursdeltagare:

ex. tidigare erfarenhet av Crossfit samt eventuella skador