SOLID Teen's (minst 12 år) Sept '21

Vårt mål är att skapa en accepterande träningsmiljö där alla ska får känna sig hemma och inkluderade, där vi hjälper varandra att lyckas och att våga utmana sig själva. Vi vill att alla, oavsett erfarenhetsnivå och/eller ambitionsnivå ska kunna träna inom samma grupp, och ändå känna sig utmanade.
 
Så, oavsett om du vill träna för att det är kul, eller om du är nyfiken på CrossFit som sport, välkommen till oss på Solid!
 

Solid Teens (Minst 12 år) 

CrossFit Teens är för våra äldre barn. Våra terminer är uppdelade i cykler, där vi börjar med grundläggande rörelsekontroll, inlärning och lägger en stabil grund för resten av terminen. Här skapar vi både grundläggande förståelse för kondition och styrketräning samtidigt som vi ger nya teens en god förutsättning att hoppa in i gruppen vid terminstart. Ju längre i terminen vi kommer, desto mer utmanar vi, innan vi i slutet av terminen "knyter ihop säcken" och tränar mer sportspecifikt mot CrossFit och Funktionell Fitness.
 
Info: Gruppen tränar i 16 veckor med uppehål Höstlov v.44.
Träninger sker på Tisdagar 19:30-20:30 & Lördagar 12:00-13:00 mellan 4/9 - 19/12.  
Pris 4000kr
 

 

Vid frågor: info@crossfitsolid.se
 

Viktig info angående hantering av personuppgifter

Personuppgifter kommer att sparas i Wondr.

Det kan förekomma att vi fotograferar i lokalen. Om du önskar att ditt barn inte är med på bild behöver det meddelas till kursansvarige. 

Betalarens uppgifter

E-post
Personuppgifter

Anmälda

Vänligen läs noggrant igenom beskrivningar och åldersgränser innan du väljer grupp

ex. tidigare erfarenhet av Crossfit samt eventuella skador