SOLID Kids (4-7år) / Youth (8-11) Jan '21

Vårt mål är att skapa en accepterande träningsmiljö där alla ska får känna sig hemma och inkluderade, där vi hjälper varandra att lyckas och att våga utmana sig själva. Vi vill att alla, oavsett erfarenhetsnivå och/eller ambitionsnivå ska kunna träna inom samma grupp, och ändå känna sig utmanade.
 
Så, oavsett om du vill träna för att det är kul, eller om du är nyfiken på CrossFit som sport, välkommen till oss på Solid!
 

 

Solid Youth (Minst 8 år)

CrossFit Youth är vår mellangrupp. Här kombinerar vi lek och samarbete med styrketräning, gymnastik och kondition. Vi introducerar och övar på mer avancerade rörelser från både tyngdlyftning och gymnastik. Träningen är strukturerad för att få en mjuk övergång från kidsgruppen vidare till teensgruppen.
 
Info: Gruppen tränar 15 gånger, med uppehåll på påsklovet . Söndagar 15:00 -16:00 mellan 28/2 - 13/6.  Pris 2250kr
 

Solid Kids (Minst 4 år)

CrossFit Kids är för våra minsta barn. Här är det primära målet att få en positiv bild till rörelse och träningsmiljön. Vi utforskar rörelse och träning genom lek och samarbete! Vi lär oss träna i grupp, introduceras till grundläggande rörelser inom CrossFit och gymnastik samt försöker bygga en så stor och bred bas som möjligt för ett framtida liv fyllt av idrottande och träning, oavsett om detta är i form av CrossFit eller annan idrott/träning.
 
Info: Gruppen tränar 15 gånger, med uppehåll på påsklovet . Söndagar 13:30 -14:30 mellan 28/2 - 13/6.  Pris 2250kr
 

 

Vid frågor: info@crossfitsolid.se
 

Viktig info angående hantering av personuppgifter

Personuppgifter kommer att sparas i Wondr.

Det kan förekomma att vi fotograferar i lokalen. Om du önskar att ditt barn inte är med på bild behöver det meddelas till kursansvarige. 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.