Solid Competition Höst - 2020

Detta är en gratis kurs för Solids medlemmar med ett tydligt fokus mot tävlingsformen CrossFit. Tid för gemensamma träningar är lördagar kl.09.00-10.30 med start Lördag 5'e September och tom 20'e december.

Syftet med gruppen är att skapa en bredare kunskap om, och självständighet när det kommer till tävling. Det blir också en gemensam plattform för de som vill representera CrossFit Solid i tävlingssammanhang.

Under våra gemensamma pass kommer vi framför allt träna på att tävla. Detta innebär att vi ffa kommer lägga tid på att träna på tävlingsscenarion, lägga tid på att hitta tt pace/taktik för wodarna så att vi presterar så bra som möjligt. Passen kommer också bestå av en del skillbaserad träningtaktik/pacing inför wodar samt kondition och eller styrka samt en del prehab.

VAD vi tränar kommer mestadels bestämmas utifrån en/ett par tävlingar per år, detta kan vi bestämma gemensamt i gruppen. Vi vill ju att så många som möjligt åker till samma tävling. Och att vi även utanför passen tränar tillsammans. Första perioden kommer vi att fokusera på Open samt Gothia Throwdown. 

Krav:
Möta standard i fundamentala rörelser.
Ha för avsikt att tävla & delta i open.
Delta kontinuerligt på tävlingsgruppspassen. (vi förstår såklart att livet händer ibland, men se det som en kurs eller ett lag - ett ”comittment” helt enkelt).

Pris: 0 kr

Denna sida är inte tillgänglig just nu.