Solids Ungdomsgrupper Vår '20

Vårt mål är att skapa en accepterande träningsmiljö där alla ska får känna sig hemma och inkluderade, där vi hjälper varandra att lyckas och att våga utmana sig själva. Vi vill att alla, oavsett erfarenhetsnivå och/eller ambitionsnivå ska kunna träna inom samma grupp, och ändå känna sig utmanade.
 
Så, oavsett om du vill träna för att det är kul, eller om du är nyfiken på CrossFit som sport, välkommen till oss på Solid!
 

Solid Teens (Minst 12 år) 

CrossFit Teens är för våra äldre barn. Våra terminer är uppdelade i cykler, där vi börjar med grundläggande rörelsekontroll, inlärning och lägger en stabil grund för resten av terminen. Här skapar vi både grundläggande förståelse för kondition och styrketräning samtidigt som vi ger nya teens en god förutsättning att hoppa in i gruppen vid terminstart. Ju längre i terminen vi kommer, desto mer utmanar vi, innan vi i slutet av terminen "knyter ihop säcken" och tränar mer sportspecifikt mot CrossFit och Funktionell Fitness.
 
Info: Gruppen tränar tisdagar 19:30-20:30 & Lördagar 12:00-13:00 mellan 18/4- 14/6.   Pris 1900kr
 

Solid Youth (Minst 8 år)

CrossFit Youth är vår mellangrupp. Här kombinerar vi lek och samarbete med styrketräning, gymnastik och kondition. Vi introducerar och övar på mer avancerade rörelser från både tyngdlyftning och gymnastik. Träningen är strukturerad för att få en mjuk övergång från kidsgruppen vidare till teensgruppen.
 
Info: Gruppen tränar söndagar 14:15-15:15 mellan 19/4-14/6.  Pris 1300kr
 

Solid Kids (Minst 4 år)

CrossFit Kids är för våra minsta barn. Här är det primära målet att få en positiv bild till rörelse och träningsmiljön. Vi utforskar rörelse och träning genom lek och samarbete! Vi lär oss träna i grupp, introduceras till grundläggande rörelser inom CrossFit och gymnastik samt försöker bygga en så stor och bred bas som möjligt för ett framtida liv fyllt av idrottande och träning, oavsett om detta är i form av CrossFit eller annan idrott/träning.
 
Info: Gruppen tränar söndagar 15:30-16:30 mellan 19/4-14/6.  Pris 1300kr
 

 

Vid frågor: amanda.boden@crossfitsolid.se
 

Viktig info angående hantering av personuppgifter och medlemskap i Solids Tyngdlyftningssällskap: 

Genom att anmäla dig till våra ungdomskurser blir du automatiskt medlem i Solids tyngdlyftningssällskap. 

Personuppgifter kommer enbart att sparas i Wondr och även i Idrott Onlines närvaroregistrering.

Det kan förekomma att vi fotograferar i lokalen. Om du önskar att ditt barn inte är med på bild behöver det meddelas till kursansvarige. 

Denna sida är inte tillgänglig just nu.